Dagtrips en Transfers

Dagtrips - Tourist tour transport in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland

Ontdek de mooiste plekjes in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen in België alsook de mooiste plekjes in Nederland, Frankrijk of Duitsland in aangepaste luxe en comfort

Nood aan een onvergetelijke dagtrip zonder zorgen of een verre (hotel)transfer met culturele tussenstops?

Bij Comfort Voyage Services bent u aan het juiste adres: wij maken uw dag!

 

 

 

Travel in Comfort

 

 

Stap in onze luxewagen en ontdek met ons de mooiste hoekjes van België, Nederland, Frankrijk of Duitsland. Maak u geen zorgen over tijd, afstanden, uurregeling van openbaar vervoer, parkeren, waar te gaan of een glaasje te drinken…  

 

Wij beschikken over een zeer divers aanbod aan toeristische routes met een brede waaier aan activiteiten: museums, monumenten, culinaire ontdekkingen, brouwerijen, shopping, natuur, bootje varen, picknicken op de mooiste locaties … en nog veel meer in alle mogelijke combinaties.  

 

Hebt u zelf iets in gedachten? Graag stellen wij een dagtrip voor u samen, volledig afgestemd op uw wensen en noden. Wij halen en brengen u waar en wanneer u wilt. Indien u dat wenst, begeleiden wij u tijdens de uitstappen en delen onze kennis en ervaring met u. Onderweg kunt u genieten van ontspannende muziek of een leuke film, warme koffie, gekoeld water of zelfs een glaasje bubbels. Bij ons kan het allemaal!

 

Rijden met ons is zoveel plezanter en aan zeer scherpe prijzen!   Mis het niet: boek tijdig uw dagtrip bij ons want het hoogseizoen komt eraan.  

 

Benieuwd naar onze tourist tour transport diensten?

Contacteer ons voor verdere info, seizoenaanbiedingen en promoties.

 

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie