Dagtrips en Transfers

Dagtrips & Tourist tours in België, Nederland, Frankrijk of Duitsland

 

Nood aan een onvergetelijke dagtrip zonder zorgen of een verre (hotel)transfer met culturele tussenstops? Bij Comfort Voyage Services bent u aan het juiste adres: wij maken uw dag! Ontdek met ons de mooiste plekjes in het Belgische Oost- en West-Vlaanderen, Nederland,

Frankrijk of Duitsland in aangepaste luxe en comfort. 


Contacteer ons!

ZORGELOos op reis

 

Stap in onze luxewagen en ontdek de mooiste hoekjes van België, Nederland, Frankrijk of Duitsland. Maak u geen zorgen over tijd, afstanden, uurregeling van openbaar vervoer, parkeren, waar te gaan of een glaasje te drinken…  

 

Wij beschikken over een zeer divers aanbod aan toeristische routes met een brede waaier aan activiteiten: museums, monumenten, culinaire ontdekkingen, brouwerijen, shopping, natuur, bootje varen, picknicken op de mooiste locaties … en nog veel meer in alle mogelijke combinaties.  

 

 

dagtrips op maat

 

Hebt u zelf een route in gedachten? Geen probleem! Graag stellen wij een dagtrip voor u samen, volledig afgestemd naar uw wensen en noden. Wij halen en brengen u waar en wanneer u wilt. Indien gewenst, begeleiden wij u tijdens de uitstappen en delen onze kennis en ervaring met u. Onderweg kan u genieten van ontspannende muziek of een leuke film, warme koffie, gekoeld water of zelfs een glaasje bubbels. Bij ons kan het allemaal!

 

Rijden met ons is zoveel plezanter en aan zeer scherpe prijzen! Mis het niet: boek tijdig uw dagtrip bij ons want het hoogseizoen komt eraan.  

 

Benieuwd naar onze tourist tour transport diensten?

Contacteer ons voor verdere info, seizoensaanbiedingen en promoties.

 

 

 

MAAK VAN JE Transfer EEN ERVARING

 

Maak het meeste van je tijd en ontdek de hoogtepunten van de regio door een aantal tussenstops in te lassen onderweg! Comfort Voyage Services biedt de mogelijkheid om een transfer naar de stad van uw keuze te combineren met een bezoek naar enkele historische of culturele hotspots op onze route.

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie